Welkom kampeerders!

Fijn dat u (weer) bij ons komt kijken!

Bent u op zoek naar een fijne minicamping om te genieten van uw vrije tijd? Onder het motto rust en ruimte bieden wij al meer dan 10 jaar een heerlijke vakantieplek voor jong en oud. Vanuit onze locatie, gelegen dicht bij de zonnige Walcherse kust, kunt u diverse activiteiten ondernemen.

Zoals bijvoorbeeld fietsend naar het strand, de route gaat door de mooie groene kuststrook en is slechts 3 km lang. Houdt u van iets langere fietstochten? Dan kunt u vanaf de camping een prachtige route volgen richting o.a. Middelburg (7 km), de boulevard van Vlissingen (9 km) of het pittoreske Veere (16 km). Wellicht gaat u liever het bos in, cultuur snuiven of gewoon lekker relaxen. Het is allemaal mogelijk, met onze ruim opgezette minicamping als uitvalsbasis.

Onze minicamping beschikt over diverse speelmogelijkheden voor de jongste gasten. Uiteraard een heerlijk fris toiletgebouw en een aantal makkelijk toegankelijke camperplaatsen. Uw fietsen kunt u plaatsen in de fietsenstalling en uw auto staat beschut op ons eigen parkeerterrein.
Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan een nieuwe, gezellige recreatieruimte voor al onze gasten. Iedereen kan hier terecht voor een kopje koffie, een spelletje of voor een rustig tv-avondje.

Voor een goede impressie en de laatste nieuwtjes raden wij u aan om onze Facebook pagina te bekijken. En u snapt het Liken wordt gewaardeerd. Wij plaatsen regelmatig foto’s op deze pagina en houden u hiermee graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Vragen of opmerkingen?
Bel ons! 0118-553747

Tot ziens op onze minicamping!

Zonnige groet,
Johan & Miranda Maljaars
 
KLIK HIER VOOR FOTO'S